Tendinte 2016: hainele mele favorite

Imi plac rochiile albe, de vara, dar si cele pentru ocazii mai deosebite, cocktail, o seara la restaurant sau de familie: botez, cununie civila, precum si cele mai de gala. Cand ai o varsta, si-ti plac hainele, gasesti piese pentru care ai facut o pasiune, desi imbracate doar de cateva ori, care sa fie in tendinte.

Asa ca, desi o femeie spune mereu, desi are dressing-ul plin, ca nu are ce imbraca, sa fim mai loiale alegerilor noastre. Nu intotdeauna noul este mai interesant decat o piesa care inca rezista trecerii timpului. Privind imaginile de mai jos, tendintele de primavara-vara 2016, deja ma reindragostesc de propriile haine..

maxresdefault (1)

Rosu si culori mai tari am purtat odata cu aparitia la TV, cand mi-am dat seama ca asta invioreaza, atrage, si este placut ochiului celui de acasa. In fond, televiziunea intra in case si doar n-o sa-i alungam sau intristam nemotivat pe telespectatori, din respect!

Volane, da, as putea sa port, unele lejere care-ti dau gratie si feminitate. In adierea vantului, in vacanta sau de ce nu, atunci cand ai o zi mai dificila si ai nevoie de suport. Haina il face pe om, orice s-ar zice. Si creste si increderea in sine.

maxresdefault (2)

Dar dragostea mea nesfarsita sunt nuantele de bej, roz pal, regal. Iti permit accesorii mai deosebite, pete de culoare, libertate de alegere.fashion

25013253376_70142fdbd0_b

Un compleu alb, tuxedo, spre exemplu este in continuare un ever green. Totul este sa intru inca in masura lui… Am cateva camasi sau top-uri albe si mai adaug..Mi se pare simplu sa combini repede orice fusta, mini- maxi sau pantalon. Look-ul este proaspat, lejer, tineresc. Ce alta impresie sa-ti lase? Mie imi este suficient.