Lumea Liviei

 

poza_final_small_white

Livia Dila

 

Fiecare dintre noi doreste sa-si gaseasca scopul in viata, sa simta ca facand acel lucru traieste si face bine in jur, lasa o urma pe acest Pamant. Unii dintre noi au acest gand de cand se stiu, pentru ca fara sa-si dea seama a facut mereu parte din ei.

Mai intai m-am vazut profesoara, apoi am ajuns jurnalist. Dar sa stiti ca si ca moderator tv tot cam asta era in inima mea, sa aducem binele, frumosul si adevarul, educatia, in societate si in vietile noastre.

Cand am constatat ca se vorbeste putin despre diabet si nu este constientizata gravitatea acestei boli, mai ales a consecintelor date de diabetul in care nu este respectata dieta, am hotarat sa vorbesc despre faptul ca sufar de diabet si ca pot impartasi experientele mele.

Atentia pentru educatia copiilor si a tinerilor, dar si pentru propria devenire nu m-au parasit niciodata si cred ca o natie sanatoasa si educata poate sa devina prospera, toleranta, atenta la nevoile celor din jur, si da, poate gasi echilibrul si o armonie intre semeni.

Am infiintat Asociatia EU SI LUMEA pentru a le impaca pe amandoua, si sanatatea, si educatia. Scriu articole despre viata sanatoasa, ce inseamna diabetul de tip II, dar am reusit sa lansam si un proiect pentru tinerii nostri, de popularizare a stiintei prin spoturi educative animate. Aveti aici canalul de YouTube EU SI LUMEA.

Este mare nevoie ca societatea sa fie pregatita pentru tehnologie, pentru viitor, si este mare nevoie sa reducem analfabetismul stiintific.

Mi-ar placea sa fiti mereu aproape, cu sugestii, cu comentarii, pentru ca impreuna putem identifica nevoile si gasi cele mai bune subiecte, atat pentru spoturi cat si pentru stirile despre sanatate.

Va multumesc,

Livia

 

Sunt jurnalist, moderator TV, am lucrat cu Fundatii, mi-am oferit ajutorul atunci cand am crezut cu tarie in ceva.

Imi place sa le vorbesc oamenilor despre valorile mele, despre cautari si ce ne face viata mai frumoasa. Imi place sa impartasesc din experientele mele, sa ma alatur celor care au nevoie de sprijin, de o vorba buna, de incurajare.