Un truc inteligent…

Cand ai un copil, devii expert de nevoie, de multe ori. Daca ii predai lui, trebuie sa faci si tu, asa ca vorbele trebuie sa fie fapte, altfel n-au aproape nicio valoare. Sa manance legume este o grea si dureroasa incercare, soldata adesea cu refuz incapatanat si repetat.

Pana mananca o bucata de rosie sau o felie de castravete iti trebuie un car de rabdare, iar rezultatul este posibil sa nu fie cel asteptat: pur si simplu, se plictiseste sa mestece si se opreste. Punct.

Dar, ce-ar fi sa utilizam in continuare vechiul blender care ne pasa totul pentru bebelusii care sunt acum mari, dar la fel de indaratnici?

Solutia: punem cateva rosii, castravete, ardei, o lingura de ulei de masline si cativa stropi de lamaie, in blender si obtinem 3-4 castronele pentru mic dejunul intregii familii. Se mananca cu lingurita, langa o felie de paine prajita cu unt si cascaval, spre exemplu.

Chiar si o lingurita daca este de accord sa ia, tot esti sigura ca a mancat mai multe legume decat la liber…Are lichid mai savuros, din combinatia legumelor, este cremos.

Are fibre, vitamine si minerale, este racoros, mananci o cantitate mare de legume crude, fara sa-ti dai seama…

Un castronel de sanatate in fiecare dimineata!