Sophia, Audrey, Andreea. Femei superbe.

Atitudinea, zambetul, felul de a privi si de a purta hainele sunt personale. Dar ele sunt influentate de-a lungul vremii de diverse persoane: mama, prietenele, filmele pe care le vezi, totul grefandu-se pe personalitate, pe felul in care te vezi intr-un moment al vietii.

Poti sa iubesti fustele scurte, la un moment dat sau pe cele lungi, sa fii mai pudica sau mai indrazneata. Tot tu esti, stilul este diferit. Dar ce ramane dupa ani, este o amprenta personala, un personaj care esti, care face mereu aceleasi alegeri vestimentare, are propria semnatura asupra celor cumparate.

Mi-au placut intotdeauna femeile care se imbraca cu gust, simplu- minimalist, dar cu stil. Care sunt indraznete vestimentar, dar nu frapeaza, nu vor sa socheze, nu sunt o aparitie de vodevil. Lumea filmului, a vedetelor care stralucesc si in afara rolului, desi poate diferite ca abordare in viata reala, iti ofera generatii intregi de femei frumoase care au fost puse in valoare de haine, de alegerile pe care le-au facut.sophiasophia-loren-1974

Sophia Loren a fost si este o femeie superba, daruita cu frumusete, dar si cu stiinta de a se pune in valoare, prin machiaj, coafura si accesorii. Zambetul ei inegalabil cucereste si acum.

sophia l

Gratie, tu te numesti Audrey Hepburn. Silueta ei incredibila si rafinamentul, naturaletea, m-au cucerit la fiecare rol. In afara scenei a fost un model de discretie, dar si de seriozitate in munca alaturi de Unicef, avand o filosofie de viata aparte.

Hepburn-Audreyaudrey haudrey-hepburn-1

Poate va mira, e rar sa lauzi femei frumoase si deosebite, de la noi, din aceeasi generatie. Dar asta trebuie facut, pentru ca modelele noastre spun multe despre noi, de fapt. M-a inspirat intotdeauna prin alegerile, minimalismul si rafinamentul ei vestimentar. Andreea Raicu este o femeie frumoasa, fina si stilata. Mie imi place mult.

andreea-raicu-2Andreea-Raicu-Andreea-Raicu