Lumea Liviei

 

poza_final_small_white

Livia Dila

Merdenele..biscuiti cu crema..covrigi…mancat seara, chiar si dupa miezul noptii, ciocolata, iaurt cu fructe!

Acesta este stilul de viata a majoritatii jurnalistilor- in orice caz, al meu. Inainte sa fac diabet de tip 2.

Abia dupa ce m-am imbolnavit, am aflat cu stupoare ca poti gasi timp pentru pranz si ca la ora 13, musai te asezi la masa.

 

Va intreb, este de plans un om care este fortat sa manance 3 mese principale si doua gustari pe zi? Acesta este diabetul de tip 2. Si totusi, nu, chiar nu se poate vorbi doar in acesti termeni despre boala. Este perfida.

 

Dar poate, pentru voi, cei care sunteti sanatosi- daca sunteti, pe verificate! – un stil de viata, insemnand respect pentru corpul vostru, v-ar feri, poate, sa va imbolnaviti.

 

Stiu, sunt atatea de facut la serviciu, cate nu se cer, repede, bine, mult..Avem orgoliu profesional, ceea ce e bine, ne trebuie doar respect (iubire) de sine si putina disciplina.

Astea chiar se invata.

 

Cu drag,

Livia

 

P.S. Si nu uitati: Sa fiti sanatosi, sa va ganditi des la ce aveti, cu recunostinta. Sa va respectati corpul si mintea: 3 mese pe zi si doua gustari, sa beti apa, sa faceti sport si sa iubiti din toata inima!

 

Sunt jurnalist, moderator TV, am fost pentru o vreme profesoara de franceza, am lucrat cu Fundatii, mi-am oferit ajutorul atunci cand am crezut cu tarie in ceva.

Imi place sa le vorbesc oamenilor despre valorile mele, despre cautari, succes si ce ne face viata mai frumoasa. Imi place sa impartasesc din experientele mele, sa ma alatur celor care au nevoie de sprijin, de o vorba buna, de incurajare.