Elixir de viata lunga

Asa cum ai momentul tau de rasfat cand folosesti o masca sau o crema si iti simti pielea hidratata, frumoasa, tot asa, o reteta miraculoasa te poate face optimista, iti poate reda tonusul, sanatatea si lumina pe chip – pentru ca a functionat, pentru ca iti da o stare de bine si pentru ca simti ca te iubesti: ii dai atentie corpului tau, il rasfeti cu cele mai bune lucruri. Dna. Dr. Gabriela Man stie cateva secrete de viata lunga si sanatoasa si ni le-a dezvaluit:

Mierea de Manuka este un aliment miraculos pentru cresterea imunitatii. In combinatie cu catina noastra (umpleti 3/4 un borcan cu catina proaspata, apoi turnati miere) rezulta un elixir de viata lunga sanatoasa.

Detoxifiati-va periodic  corpul, mai ales cu alimente bogate in clorofila.

Aceasta are capacitatea de a elimina din organism compusii chimici acumulati, pesticidele, metalele grele.

Se pot face cure de 3-4 saptamani, de 2 ori pe an, cu iarba de grau pulbere pentru bauturi (2 lingurite in 100 ml apa plata, dimineata pe stomacul gol).

Pudra de tescovina este un adevarat miracol antioxidant. Daca faceti must sau suc de struguri la blender, nu aruncati resturile. Uscati tescovina, coaja si semintele ramase de la stoarcerea strugurilor pentru must, apoi o macinati si consumati 1-2 lingurite dimineata – in iaurt, chefir sau chiar cu putina apa.

Sanatate, iubire, corpuri si suflete mai fericite va doresc!

 

Dr. Gabriela Man

Specialist sanatatea populatiei si siguranta alimentului

www.slabestimancand.ro

contact@slabestimancand.ro