Ajutor! Nu va mai lasati pacaliti!

Cine nu doreste sa se vindece? Cine nu ar cheltui oricat sa fie din nou sanatos? Cine nu se agata de fiecare stire, de fiecare nou medicament care apare, dar cine, mai nou, nu este pacalit de leacuri, de ierburi magice care-ti iau boala cu mana, de marturii mincinoase care sunt la tot pasul pe Internet, de reclame false care te lasa la final cu banii dati, cu gust amar si neputinta de a fi stiut, dupa atatea experiente, ca este din nou o mare fraiereala din care se imbogatesc multi.

Am primit un email de la dr. Ana Florescu. Stiu acum ca aceasta persoana nu exista. Daca veti citi in continuare veti constata acest lucru. Se spunea acolo asa: “Glicemia se va normaliza, iar diabetul va deveni istorie. Noi detalii au fost facute publice”. Trebuie sa recunoastem, suna bine, mai ales ca venea din partea unui medic. Dar sa vedeti in continuare. Deschid documentul si observ ceva din ce in ce mai credibil: Jurnal Medical, un interviu cu poza, dat de profesorul Vlad Alexandrescu, membru al Academiei romane de stiinte medicale si director al Institutului de gastroenterologie.

Puteti citi toate declaratiile, asa cum am facut si eu. Pe urma, insa, l-am cautat pe Internet pe acest profesor si academician, care NU EXISTA. Am intrat pe site-ul indicat, iar contra sumei de 139 de lei, iata ce promitea doctorul ca va face medicamentul- plasture DiaRemedium:

IMG_5253

Cat de crud sa te joci cu viata oamenilor, sa castigi bani din durerea lor, dar mai ales, in ce lume traim, cat de vigilent sa fii pentru a nu fi pacalit? Mare atentie la stirile de pe Internet, banuiesc ca ati fost de cel putin o data victime.