Ajutooor!!! Traiesc timpuri moderne!

Nervi in trafic, somn putin si agitat, mii de planuri si cerinte pentru o zi, copil trist, agresiv sau bolnav, relatii sentimentale tensionate, epuizare, ganduri negre. Niciun fel de energie sa mai intelegi ce-ti place, ce te-ar face cat de cat fericit. Nu vreau sa fie o melodrama, dar cu siguranta cei mai multi dintre noi se pot recunoaste.

Nu exista o reteta unica sa indreptam aceste lucruri, dar cu siguranta putem modifica in bine aceasta stare, mijloace sunt, ajutor exista, avem nevoie de preocupare pentru asta si exemple care sa functioneze.

Am fost invitata la Maratonul de Sanatate Secom, o editie dedicata alimentatiei. Un bun moment sa aflu despre Catalogul Provocarilor Moderne. O carticica despre remedii naturale, produse de companii de incredere la nivel international care sa-ti aline si sa-ti amelioreze carentele de substante active vitale.

Veti spune ca ati luat pumni de pastile ce v-au dat doar dureri de stomac, sunteti satui, linistea si binele asteptat nu prea au venit. Cunosc sentimentul.

De aceasta data, dupa ce te informezi, citesti cu atentie despre posibilele tale afectiuni, fie ca sunt la nivel gastric si biliar, ale tractului urinar, dureri articulare, imunitate scazuta, suprasolicitare, nervozitate, o stare permanenta de boala- recurenta infectiilor sau identifici problemele copilului tau– lipsa de energie, impulsivitate, lipsa unei memorii adecvate, alergii- urmezi cel mai important pas: intrebi specialistul SECOM si alegi cu adevarat ce-ti trebuie!

Centrul de Medicina Integrativa Secom te poate ajuta, de asemenea, prin intermediul specialistilor sai, sa identifici din timp dezechilibrele din organism, inaintea aparitiei semnelor clinice de boala. Acest lucru se realizeaza prin electroscanarea interstitiala ( Sistemul EIS ), realizata cu un dispozitiv computerizat, dezvoltat de o echipa de medici fizicieni, biologi si programatori americani, ai companiei LD Technology.

In Bucuresti sunt magazine Secom in sectoarele 1, 2, 3 si 6, iar in tara, in Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, consultanta@secom.ro poate fi calea catre o ingrijire personalizata, atentie la detalii, un specialist interesat cu adevarat de suferintele tale!

Sanatate si voie buna, va doresc!