IMG_5312

Exista viata si dupa zahar

Este ca atunci cand sunteti in supermarket va atrag culorile, etichetele sau, stiti foarte bine unde se afla produsele favorite si umpleti cosul in viteza? Vinovatiile vin dupa, atunci cand constati ca tu, toata familia, copiii au in fata produse care le fac rau, ii imbolnavesc zi de zi. Visam la ziua in care nu mai trebuie sa stai ore la cumparaturi, analizand etichete, dar, din pacate, lumea noastra nu merge in directia buna prea curand.

Din ce in ce mai multe persoane cauta produse in care zaharul este inlocuit. Ma refer la dulciuri, caci ele contin cantitati uriase. Pentru produsele sarate, inca mai vanam zaharul strecurat unde nici nu te gandesti, aceasta inca ramane o mare problema pentru sanatatea tuturor.

In orice supermarket exista o sectiune cu produse fara zahar, asa ca acolo am gasit ceea ce-mi trebuia. In Mega Image este aceasta crema de alune cu cacao, absolut delicioasa, pe care fetita mea o adora, dar posibil sa gasiti produse similare sau chiar pe acesta, si in alte magazine.

Pentru diabetici, o lingurita, doua, din aceasta crema este un dar nesperat, dar stiti ca trebuie sa tineti cont de faptul ca alunele au multi carbohidrati, deci, nu mancati zahar, dar tot va poate creste glicemia daca exagerati…